APA:
کپیاحمدی، عماد، مقصودلو، یحیی، عزیزی، محمدحسین، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1395). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک های اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 61-79. SID. https://sid.ir/paper/72177/fa
Vancouver:
کپیاحمدی عماد، مقصودلو یحیی، عزیزی محمدحسین، اعلمی مهران، قربانی محمد. بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک های اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):61-79. Available from: https://sid.ir/paper/72177/fa
IEEE:
کپیعماد احمدی، یحیی مقصودلو، محمدحسین عزیزی، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک های اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 61–79، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72177/fa