مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

میکروسکوپ الکترونی جهت مطالعه ساختمان میکروسکوپی عضله راسته گوسفند مورد استفاده قرار گرفت. در این تحقیق سه تیمار شامل نمونه خام (شاهد (روش حرارتی سنتی و روش حرارتی مایکروویو بکار رفت. برای حرارت دادن عضله به روش سنتی آون با دمای 163 درجه سانتیگراد و به از مایکروویوی با فرکانس 2450 مگاهرتز و توان 700 وات استفاده شد. در کلیه تصاویر میکروسکوپی از عضله پخته شده به روش حرارتی سنتی صدمه ای در سطح ساختمان عضله فیبرهای عضلانی مشاهده نگردید. اما در روش حرارتی مایکروویو صدمات ساختمانی بیشتری در فیبرهای عضلانی مشاهده گردید. تولید حرارت در سرتاسر عضله در روش حرارتی مایکروویو سبب ایجاد صدمه در سطح فیبرهای عضلانی گشته و حتی بعضی قسمت های فیبرهای عضلانی در تصاویر بدست آمده از همدیگر جدا شده اند که نشان دهنده پاره شدن یا گسیختگی پاره ای از قسمت های فیبرهای عضلانی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یارمند، محمدسعید. (1390). تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/72197/fa

    Vancouver: کپی

    یارمند محمدسعید. تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/72197/fa

    IEEE: کپی

    محمدسعید یارمند، “تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button