APA:
کپییارمند، محمدسعید. (1390). تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/72197/fa
Vancouver:
کپییارمند محمدسعید. تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/72197/fa
IEEE:
کپیمحمدسعید یارمند، “تاثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72197/fa