APA:
کپیزکی پوررحیم آبادی، اسحق، الیاسی، اشکان، سحری، محمدعلی، و زارع، پرویز. (1390). اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/72199/fa
Vancouver:
کپیزکی پوررحیم آبادی اسحق، الیاسی اشکان، سحری محمدعلی، زارع پرویز. اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/72199/fa
IEEE:
کپیاسحق زکی پوررحیم آبادی، اشکان الیاسی، محمدعلی سحری، و پرویز زارع، “اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 1–9، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72199/fa