APA:
کپیمجذوبی، مهسا، فرحناکی، عسگر، استوان، راحله، و ورادی، محسن. (1390). تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی). علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/72201/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر، استوان راحله، ورادی محسن. تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/72201/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، عسگر فرحناکی، راحله استوان، و محسن ورادی، “تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 69–79، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72201/fa