APA:
کپیقمری، مهدیه، و پیغمبردوست، سیدهادی. (1388). بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 21-33. SID. https://sid.ir/paper/72210/fa
Vancouver:
کپیقمری مهدیه، پیغمبردوست سیدهادی. بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):21-33. Available from: https://sid.ir/paper/72210/fa
IEEE:
کپیمهدیه قمری، و سیدهادی پیغمبردوست، “بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 21–33، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72210/fa