APA:
کپیعلی زاده، آیناز، احسانی، محمدرضا، و صفری، محمد. (1388). تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون بر خواص شیمیایی و حسی ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 109-115. SID. https://sid.ir/paper/72212/fa
Vancouver:
کپیعلی زاده آیناز، احسانی محمدرضا، صفری محمد. تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون بر خواص شیمیایی و حسی ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):109-115. Available from: https://sid.ir/paper/72212/fa
IEEE:
کپیآیناز علی زاده، محمدرضا احسانی، و محمد صفری، “تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون بر خواص شیمیایی و حسی ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 109–115، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72212/fa