APA:
کپیدوکوهکی، معصومه، پیغمبردوست، سیدهادی، قمری، مهدیه، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1388). بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/72214/fa
Vancouver:
کپیدوکوهکی معصومه، پیغمبردوست سیدهادی، قمری مهدیه، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/72214/fa
IEEE:
کپیمعصومه دوکوهکی، سیدهادی پیغمبردوست، مهدیه قمری، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 35–44، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72214/fa