APA:
کپیرنجبر، سمیرا، موحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1396). تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی های حسی و زمان ماندگاری همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 135-146. SID. https://sid.ir/paper/72218/fa
Vancouver:
کپیرنجبر سمیرا، موحد سارا، احمدی چناربن حسین. تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی های حسی و زمان ماندگاری همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):135-146. Available from: https://sid.ir/paper/72218/fa
IEEE:
کپیسمیرا رنجبر، سارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی های حسی و زمان ماندگاری همبرگر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 135–146، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72218/fa