APA:
کپیرحمانیان، علیرضا، و قیافه داوودی، مهدی. (1396). بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی, تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) با استفاده از قند چند الکلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 243-253. SID. https://sid.ir/paper/72227/fa
Vancouver:
کپیرحمانیان علیرضا، قیافه داوودی مهدی. بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی, تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) با استفاده از قند چند الکلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):243-253. Available from: https://sid.ir/paper/72227/fa
IEEE:
کپیعلیرضا رحمانیان، و مهدی قیافه داوودی، “بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی, تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) با استفاده از قند چند الکلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 243–253، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72227/fa