Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,142
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,182
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 74

چکیده

 پسته از جمله تنقلات مقوی است که مصرف تازه خوری آن عمدتا محدود به فصل برداشت است. هر چند پسته تر ارزش غذایی بالایی دارد ولی به دلیل نگرانی از فساد میوه, تجار و کشاورزان غالبا تمایلی به نگهداری یا صادرات میوه تازه ندارند. در این بررسی ماندگاری پسته تازه احمدآقایی با پوست تر و بدون پوست تر در سه دمای انبار (1±4, 1±12 و 25±1 درجه سانتی گراد), سه وزن (200, 400 و 600 گرم) و چهار دوره نگهداری (صفر, 15, 30, 45 روز) بررسی شد. نتایج نشان داد افزایش دوره نگهداری, دما و وزن بسته بندی بر روی صفاتی مانند کاهش وزن, اسیدیته, پراکسید, و میزان آلودگی به آفلاتوکسین موثر بوده و منجر به افزایش آنها می گردد. نگهداری پسته تازه در دمای 25 درجه سانتی گراد حداکثر تا سه روز امکان پذیر است ولی در دمای 12 درجه هر چند تا روز سی ام قابل مصرف است منتهی از لحاظ وضعیت ظاهری به دلیل تجمع آب در کف ظرف و چروکیده شدن محصول کیفیت مناسبی ندارند. در مجموع بسته بندی سبک تر و فرآوری محصول با پوست تر در انباری با دمای 1±4 درجه سانتی گراد می تواند ویژگیهای کیفی و کمی پسته تر را تا 45 روز حفظ کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناظوری، فاطمه، کلانتری، سیامک، جوان شاه، امان اله، و طلایی، علیرضا. (1396). اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/72230/fa

    Vancouver: کپی

    ناظوری فاطمه، کلانتری سیامک، جوان شاه امان اله، طلایی علیرضا. اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/72230/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه ناظوری، سیامک کلانتری، امان اله جوان شاه، و علیرضا طلایی، “اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 65–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72230/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا