APA:
کپیرئوفی، نسیم، کدخدایی، رسول، و نجف نجفی، مسعود. (1396). بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/72243/fa
Vancouver:
کپیرئوفی نسیم، کدخدایی رسول، نجف نجفی مسعود. بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/72243/fa
IEEE:
کپینسیم رئوفی، رسول کدخدایی، و مسعود نجف نجفی، “بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 11–21، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72243/fa