APA:
کپیبشیری، پرویز، و فاطمی، حسن. (1383). جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/72251/fa
Vancouver:
کپیبشیری پرویز، فاطمی حسن. جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(3):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/72251/fa
IEEE:
کپیپرویز بشیری، و حسن فاطمی، “جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 11–20، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72251/fa