APA:
کپیفلاحت پیشه، حمیدرضا، مظلومی، محمدتقی، کمیلی فنود، رزیتا، و سیداحمدیان، فریبا. (1383). به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/72254/fa
Vancouver:
کپیفلاحت پیشه حمیدرضا، مظلومی محمدتقی، کمیلی فنود رزیتا، سیداحمدیان فریبا. به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(3):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/72254/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا فلاحت پیشه، محمدتقی مظلومی، رزیتا کمیلی فنود، و فریبا سیداحمدیان، “به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 57–66، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72254/fa