مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

822
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

849
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 129

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشگین فر، نسیم، صادقی ماهونک، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، قربانی، محمد، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 119-129. SID. https://sid.ir/paper/72259/fa

    Vancouver: کپی

    مشگین فر نسیم، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی. بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):119-129. Available from: https://sid.ir/paper/72259/fa

    IEEE: کپی

    نسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 119–129، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72259/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button