APA:
کپیمشگین فر، نسیم، صادقی ماهونک، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، قربانی، محمد، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 119-129. SID. https://sid.ir/paper/72259/fa
Vancouver:
کپیمشگین فر نسیم، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی. بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):119-129. Available from: https://sid.ir/paper/72259/fa
IEEE:
کپینسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 119–129، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72259/fa