APA:
کپیدامن افشان، پرستو، صالحی فر، مانیا، غیاثی طرزی، بابک، و باخدا، حسین. (1394). بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/72260/fa
Vancouver:
کپیدامن افشان پرستو، صالحی فر مانیا، غیاثی طرزی بابک، باخدا حسین. بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/72260/fa
IEEE:
کپیپرستو دامن افشان، مانیا صالحی فر، بابک غیاثی طرزی، و حسین باخدا، “بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 41–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72260/fa