Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,681
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,299
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دامن افشان، پرستو، صالحی فر، مانیا، غیاثی طرزی، بابک، و باخدا، حسین. (1394). بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/72260/fa

    Vancouver: کپی

    دامن افشان پرستو، صالحی فر مانیا، غیاثی طرزی بابک، باخدا حسین. بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/72260/fa

    IEEE: کپی

    پرستو دامن افشان، مانیا صالحی فر، بابک غیاثی طرزی، و حسین باخدا، “بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 41–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72260/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا