Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,038
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

833
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 166

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسمعیل زاده نصیری، مرجان، عباسی، سلیمان، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1394). بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 155-166. SID. https://sid.ir/paper/72271/fa

    Vancouver: کپی

    اسمعیل زاده نصیری مرجان، عباسی سلیمان، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):155-166. Available from: https://sid.ir/paper/72271/fa

    IEEE: کپی

    مرجان اسمعیل زاده نصیری، سلیمان عباسی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 155–166، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72271/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا