APA:
کپیهزاوه ای ها، یاسمن، مهستی شتربانی، پیمان، و خوشخو، ژاله. (1398). اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 125-137. SID. https://sid.ir/paper/72279/fa
Vancouver:
کپیهزاوه ای ها یاسمن، مهستی شتربانی پیمان، خوشخو ژاله. اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):125-137. Available from: https://sid.ir/paper/72279/fa
IEEE:
کپییاسمن هزاوه ای ها، پیمان مهستی شتربانی، و ژاله خوشخو، “اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 125–137، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72279/fa