مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

719
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج روغن از بادام زمینی با پیش تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 237 | صفحه پایان 247

چکیده

 در این تحقیق به منظور بهینه سازی فرایند استخراج روغن از بادام زمینی به کمک پیش تیمار فراصوت از سه سطح زمان فراصوت (0, 30 و 60 دقیقه) استفاده گردید و بعد از اعمال این پیش تیمارها, روغن دانه ها با پرس مارپیچی و با سرعت های متفاوت (11, 34 و 57 دور در دقیقه) استخراج شد و میزان راندمان استخراج روغن, اسیدیته, پایداری اکسایشی, پراکسید, ترکیبات فنولی کل و ضریب شکست نمونه ها مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری و بهینه سازی فرایند به روش سطح پاسخ انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش زمان فراصوت میزان راندمان استخراج روغن و ترکیبات فنولی ابتدا افزایش و سپس کاهش یافت. با افزایش سرعت دورانی پرس مارپیچی نیز میزان راندمان استخراج روغن و پایداری اکسایشی کاهش ولی میزان اسیدیته, پراکسید و ترکیبات فنولی کل افزایش یافت. افزایش زمان فراصوت نیز منجر به افزایش اسیدیته, پایداری اکسایشی و کاهش پراکسید گردید. از طرفی مشخص گردید که پارامترهای مورد مطالعه تأثیری بر میزان ضریب شکست نداشتند و میزان آن برای تمامی نمونه های اندازه گیری شده برابر 471/1 بود. با توجه به نتایج بهینه سازی فرایند می توان بیان نمود که 60 دقیقه فراصوت و پرسی با سرعت با 73/20 دور در دقیقه می تواند مطلوبیت 746/0 برای استخراج روغن از بادام زمینی ایجاد نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میردیلمی، سیدمحمود، فرقانی، مهدی، شیرازی، رقیه، و بخش آبادی، حمید. (1398). بهینه سازی استخراج روغن از بادام زمینی با پیش تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 237-247. SID. https://sid.ir/paper/72299/fa

    Vancouver: کپی

    میردیلمی سیدمحمود، فرقانی مهدی، شیرازی رقیه، بخش آبادی حمید. بهینه سازی استخراج روغن از بادام زمینی با پیش تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):237-247. Available from: https://sid.ir/paper/72299/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمود میردیلمی، مهدی فرقانی، رقیه شیرازی، و حمید بخش آبادی، “بهینه سازی استخراج روغن از بادام زمینی با پیش تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 237–247، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button