مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

782
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

800
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 52

چکیده

 در این تحقیق تاثیر تیمار با آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ بر روی رساندن خرمای مضافتی مورد بررسی قرار گرفت. بجز نمونه شاهد (Blank) که در سردخانه قرار گرفت بقیه نمونه ها (نمونه کنترل و نمونه هایی که به مدت 5 دقیقه با آب, محلول اسید استیک (%0.5, %1.5 و %2.5) یا کلرید سدیم (%1, %2 و %3) با دمای 60 ºC مورد تیمار قرار گرفتند) به مدت 80 ساعت در گرمخانه 39±1 ºC نگهداری شدند. نتایج نشان داد که گرمخانه گذاری عامل اصلی در رسیدن می باشد, به گونه ای که فرایند رسیدن در 85 درصد از نمونه هایی که تنها در گرمخانه نگهداری شدند, مشاهده شد. تیمارهای مختلف با آب و اسید استیک و کلرید سدیم داغ نقش تسریع کننده و تکمیلی در رسیدن خرماها داشتند. در تمامی تیمارها بجز نمونه شاهد, درصد مواد جامد کل, درصد مواد جامد محلول و اسیدیته در طی رسیدن افزایش و pH, درصد مواد جامد نامحلول در آب, سفتی بافت و پارامترهای رنگ L*a*b* کاهش یافته بود. با توجه به نتایج بدست آمده, تیمار با محلول اسید استیک داغ می تواند جایگزین خوبی برای روش سنتی رساندن بر روی درخت محسوب شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشاری جویباری، حسن، و فرحناکی، عسگر. (1390). تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/72303/fa

    Vancouver: کپی

    افشاری جویباری حسن، فرحناکی عسگر. تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/72303/fa

    IEEE: کپی

    حسن افشاری جویباری، و عسگر فرحناکی، “تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 45–52، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72303/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button