مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

902
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

866
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 60

چکیده

 در این مطالعه تاثیر دو نوع پوشش خوراکی (پکیتن با گروه های متوکسیل پایین %0.15 و کربوکسی متیل سلولز %0.17), چهار غلظت محلول اسمزی (10 درصد نمک, 10 درصد نمک+5 درصد شکر, 15 درصد نمک+5 درصد شکر و 15 درصد نمک+10 درصد شکر) و سه زمان فرایند اسمز (40, 60 و 80 دقیقه) بر خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای سفید, مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پوشش کربوکسی متیل سلولز بیشترین تاثیر را بر میزان بازجذب آب داشته است. همچنین با افزایش زمان فرایند اسمز و درصد نمک در محلول اسمزی درصد بازجذب آب افزایش یافت. در ارتباط با پارامترهای اسمزی نتایج حاکی از آن است که بیشترین میزان اتلاف آب مربوط به نمونه کربوکسی متیل سلولز بود؛ درحالیکه کمترین میزان جذب مواد جامد را نمونه کنترل به خود اختصاص داد. همچنین نتایج گویای افزایش میزان اتلاف آب و جذب مواد جامد با گذشت زمان فرایند اسمز و افزایش غلظت محلول اسمزی بود (P<0.01).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آریان فر، اکرم، سرابی جماب، محبوبه، و نیازمند، اعظم. (1390). اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 53-60. SID. https://sid.ir/paper/72313/fa

    Vancouver: کپی

    آریان فر اکرم، سرابی جماب محبوبه، نیازمند اعظم. اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):53-60. Available from: https://sid.ir/paper/72313/fa

    IEEE: کپی

    اکرم آریان فر، محبوبه سرابی جماب، و اعظم نیازمند، “اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 53–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72313/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا