Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,707
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (.Lactuca sativa L)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 50

چکیده

 نگهداری مواد غذایی همواره ذهن بشر را به خود مشغول کرده است به طوری که در طی سالیان دراز روش های متعدد را به منظور حفظ نیازمندی های خود به کار گرفته یا ابداع نموده است. از جمله این روش ها, نگهداری محصولات کشاورزی با استفاده از انبارهای سرد, پوشش های پلاستیکی و اتمسفر کنترل شده یا تعدیل یافته می باشد. در این پژوهش اثر بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته فعال با %3 اکسیژن و %1 دی اکسید کربن در پوشش پلی پروپیلن با دو ضخامت 30 و 40 میکرون و تیمارهای دمایی 1و 4 درجه سانتی گراد در سردخانه با رطوبت نسبی 90-85 درصد و در مدت 4 هفته بر روی دو رقم کاهو به نام هایCos  و Crisphead, مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایشات شامل درصد کاهش وزن, درصد رطوبت , درصدکلروفیل, درصد مواد جامد محلول, میزان ویتامین ث, میزان سدیم, میزان پتاسیم و میزان تولید اتیلن بود. در انتهای هفته چهارم و بعد از خروج کاهو ها از سرد خانه, تست کیفیت ظاهری و بازار پسندی نیز انجام شد. نتایج به دست آمده نشان داد که رقم Cos قابلیت نگهداری بهتری نسبت به رقم Crisp داشته است. هم چنین مدت زمان 3 هفته و دمای 1 درجه سانتی گراد انبار, در حفظ خصوصیات و نگهداری کاهوها اثر بهتری داشت. نتیجه بررسی اثر اتمسفر تعدیل یافته و پوشش پلی پروپیلن نشان داد که در رقم Cos تیمارهای پوشش 40 میکرون بدون اتمسفر تعدیل یافته فعال و پوشش 30 میکرون همراه با اتمسفر تعدیل یافته فعال و در رقم Crisp تیمارهای پوششی 30 و 40 میکرون بدون اتمسفر تعدیل یافته فعال بهترین نتایج را در حفظ خصوصیات کمی و کیفی کاهو داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فخاریان، نسیم، حسن پوراصیل، معظم، و عسگری، محمدعلی. (1387). تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (.Lactuca sativa L). علوم و صنایع غذایی ایران، 5(1)، 37-50. SID. https://sid.ir/paper/72317/fa

    Vancouver: کپی

    فخاریان نسیم، حسن پوراصیل معظم، عسگری محمدعلی. تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (.Lactuca sativa L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(1):37-50. Available from: https://sid.ir/paper/72317/fa

    IEEE: کپی

    نسیم فخاریان، معظم حسن پوراصیل، و محمدعلی عسگری، “تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (.Lactuca sativa L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 1، pp. 37–50، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72317/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا