APA:
کپینوشی، زینب، حیدری، رضا، ایلخانی پور، مینو، و قاسمپور، زهرا. (1396). مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 181-191. SID. https://sid.ir/paper/72339/fa
Vancouver:
کپینوشی زینب، حیدری رضا، ایلخانی پور مینو، قاسمپور زهرا. مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):181-191. Available from: https://sid.ir/paper/72339/fa
IEEE:
کپیزینب نوشی، رضا حیدری، مینو ایلخانی پور، و زهرا قاسمپور، “مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 181–191، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72339/fa