Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

992
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

698
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 191

چکیده

 در پژوهش حاضر, شاخساره های چای شامل یک جوانه رأسی و دو برگ مجاور, در دو واریته ی چای (هیبرید و کلون 100), از مرکز تحقیقات چای کشور جمع آوری شدند و پس از عصاره گیری, محتوای فنول کل, فلاوونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی توسط روش رنگ سنجی ارزیابی شدند. آنالیز کاتچین و کافئین توسط دستگاه HPLC صورت گرفت. ویژگی های حسی با استفاده از تست پانل به کمک روش خطی انجام شد. نتایج نشان داد که محتوای فنول کل در دو واریته ی کلون 100 و هیبرید اختلاف معنی داری نداشت (p≤0.05). محتوای فلاوونوئیدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در دو واریته متفاوت و در واریته کلون 100 بطور معنی داری (p≤0.05) بیشتر از واریته هیبرید بود. نتایج آنالیز HPLC بیانگر وجود مقادیر بالاتر کاتچین و کافئین در واریته ی هیبرید نسبت به واریته ی کلون 100 بود. واریته ی هیبرید نسبت به واریته ی کلون 100, پر رنگ تر بود و طعم تند تری داشت درحالیکه واریته کلون 100 از عطر قوی تری برخوردار بود. نتایج بیانگر برتری واریته کلون 100 از لحاظ خواص سلامتی بخش آن نسبت به واریته ی هیبرید می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوشی، زینب، حیدری، رضا، ایلخانی پور، مینو، و قاسمپور، زهرا. (1396). مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 181-191. SID. https://sid.ir/paper/72339/fa

    Vancouver: کپی

    نوشی زینب، حیدری رضا، ایلخانی پور مینو، قاسمپور زهرا. مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):181-191. Available from: https://sid.ir/paper/72339/fa

    IEEE: کپی

    زینب نوشی، رضا حیدری، مینو ایلخانی پور، و زهرا قاسمپور، “مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 181–191، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72339/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا