APA:
کپیحصاری نژاد، محمدعلی، رضاییان عطار، فرناز، مصفا، امید، و شکرالهی یانچشمه، بهداد. (1396). بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/72341/fa
Vancouver:
کپیحصاری نژاد محمدعلی، رضاییان عطار فرناز، مصفا امید، شکرالهی یانچشمه بهداد. بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/72341/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی حصاری نژاد، فرناز رضاییان عطار، امید مصفا، و بهداد شکرالهی یانچشمه، “بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 61–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72341/fa