APA:
کپیقیافه داوودی، مهدی، صحرائیان، بهاره، نقی پور، فریبا، کریمی، مهدی، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1395). بررسی اثر هم افزایی هموکتانت ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی, تصویری و حسی نان نیمه حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/72352/fa
Vancouver:
کپیقیافه داوودی مهدی، صحرائیان بهاره، نقی پور فریبا، کریمی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر هم افزایی هموکتانت ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی, تصویری و حسی نان نیمه حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/72352/fa
IEEE:
کپیمهدی قیافه داوودی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، مهدی کریمی، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر هم افزایی هموکتانت ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی, تصویری و حسی نان نیمه حجیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 75–84، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72352/fa