مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,066
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 159

چکیده

 در این پژوهش جهت خشک کردن قارچ دکمه ای از خشک کن ترکیبی مادون قرمز - هوای داغ استفاده گردید. اثر توان لامپ پرتودهی مادون قرمز (150, 250 و 375 وات), دمای هوای داغ (50, 60 و 70 درجه سانتی گراد) و سرعت جریان هوا (1, 2 و 3 متر بر ثانیه) بر خشک کردن قارچ دکمه ای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج خشک کردن قارچ دکمه ای به روش مادون قرمز-هوای داغ نشان داد که با افزایش توان لامپ مادون قرمز از 150 به 375 وات, سرعت خشک شدن افزایش می یابد. با افزایش دمای خشک کن از 50 به 70 درجه سانتی گراد و سرعت جریان هوا از 1 به 3 متر بر ثانیه, مقدار کاهش وزن به ترتیب 10.3 و 13.9 درصد افزایش یافت. همچنین مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی با 4 ورودی (توان لامپ, دمای هوا, سرعت جریان هوا و زمان خشک کردن) و 1 خروجی جهت پیشگویی کاهش وزن انجام شد. نتایج آنالیز حساسیت توسط شبکه عصبی بهینه, مدت زمان خشک کردن ورقه های قارچ را به عنوان موثرترین عامل در کنترل کاهش وزن نمونه ها نشان داد. نتایج مدل سازی به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی نشان داد شبکه ای با تعداد 7 نرون در یک لایه پنهان و با استفاده از تابع فعال سازی سیگموئیدی می توان به خوبی درصد کاهش وزن (R=0.99) در طی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای به روش ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ را پیشگویی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، فخرالدین، کاشانی نژاد، مهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و ضیایی فر، امان محمد. (1395). خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 151-159. SID. https://sid.ir/paper/72356/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد. خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):151-159. Available from: https://sid.ir/paper/72356/fa

    IEEE: کپی

    فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، و امان محمد ضیایی فر، “خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 151–159، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72356/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button