APA:
کپیسلیمی، آزاده، مقصودلو، یحیی، میرزایی، حبیب اله، و کاشانی نژاد، مهدی. (1389). اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 71-83. SID. https://sid.ir/paper/72375/fa
Vancouver:
کپیسلیمی آزاده، مقصودلو یحیی، میرزایی حبیب اله، کاشانی نژاد مهدی. اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):71-83. Available from: https://sid.ir/paper/72375/fa
IEEE:
کپیآزاده سلیمی، یحیی مقصودلو، حبیب اله میرزایی، و مهدی کاشانی نژاد، “اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 71–83، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72375/fa