مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 133

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گرجی، نرجس، گل مکانی، محمدتقی، مصباحی، غلامرضا، نیاکوثری، مهرداد، اسکندری، محمدهادی، و مزیدی، سارا. (1395). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 121-133. SID. https://sid.ir/paper/72397/fa

    Vancouver: کپی

    گرجی نرجس، گل مکانی محمدتقی، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد، اسکندری محمدهادی، مزیدی سارا. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):121-133. Available from: https://sid.ir/paper/72397/fa

    IEEE: کپی

    نرجس گرجی، محمدتقی گل مکانی، غلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری، محمدهادی اسکندری، و سارا مزیدی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 121–133، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72397/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button