APA:
کپیگرجی، نرجس، گل مکانی، محمدتقی، مصباحی، غلامرضا، نیاکوثری، مهرداد، اسکندری، محمدهادی، و مزیدی، سارا. (1395). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 121-133. SID. https://sid.ir/paper/72397/fa
Vancouver:
کپیگرجی نرجس، گل مکانی محمدتقی، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد، اسکندری محمدهادی، مزیدی سارا. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):121-133. Available from: https://sid.ir/paper/72397/fa
IEEE:
کپینرجس گرجی، محمدتقی گل مکانی، غلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری، محمدهادی اسکندری، و سارا مزیدی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 121–133، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72397/fa