APA:
کپیواحدی، نفیسه، مظاهری تهرانی، مصطفی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1394). بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی, پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/72407/fa
Vancouver:
کپیواحدی نفیسه، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی, پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/72407/fa
IEEE:
کپینفیسه واحدی، مصطفی مظاهری تهرانی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی, پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 191–201، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72407/fa