مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,148
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 201

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واحدی، نفیسه، مظاهری تهرانی، مصطفی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1394). بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی, پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/72407/fa

    Vancouver: کپی

    واحدی نفیسه، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی, پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/72407/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه واحدی، مصطفی مظاهری تهرانی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی, پروتئین ها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 191–201، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72407/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button