Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,110
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

794
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب

صفحات

 صفحه شروع 163 | صفحه پایان 174

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، آسیه، کوچکی، آرش، کدخدایی، رسول، و وریدی، مهدی. (1394). بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 163-174. SID. https://sid.ir/paper/72413/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور آسیه، کوچکی آرش، کدخدایی رسول، وریدی مهدی. بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):163-174. Available from: https://sid.ir/paper/72413/fa

    IEEE: کپی

    آسیه علی پور، آرش کوچکی، رسول کدخدایی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 163–174، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72413/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا