APA:
کپیعلی پور، آسیه، کوچکی، آرش، کدخدایی، رسول، و وریدی، مهدی. (1394). بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 163-174. SID. https://sid.ir/paper/72413/fa
Vancouver:
کپیعلی پور آسیه، کوچکی آرش، کدخدایی رسول، وریدی مهدی. بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):163-174. Available from: https://sid.ir/paper/72413/fa
IEEE:
کپیآسیه علی پور، آرش کوچکی، رسول کدخدایی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی- پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 163–174، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72413/fa