APA:
کپیکرمی، مصطفی، و صفیاری، مریم. (1396). مقایسه میزان اسید فیتیک, خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان های صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/72427/fa
Vancouver:
کپیکرمی مصطفی، صفیاری مریم. مقایسه میزان اسید فیتیک, خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان های صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/72427/fa
IEEE:
کپیمصطفی کرمی، و مریم صفیاری، “مقایسه میزان اسید فیتیک, خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان های صنعتی تهیه شده در شهرکرمانشاه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 121–132، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72427/fa