APA:
کپیعزیزمحمدی، مرجان، و بلندی، مرضیه. (1396). بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/72431/fa
Vancouver:
کپیعزیزمحمدی مرجان، بلندی مرضیه. بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/72431/fa
IEEE:
کپیمرجان عزیزمحمدی، و مرضیه بلندی، “بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 37–45، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72431/fa