Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,244
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

835
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 ترانس گلوتامیناز از جمله آنزیم های ترانسفراز بوده که واکنش آسیل ترانسفریزاسیون را کاتالیز کرده و با ایجاد پیوند بین پروتئین ها, پروتئین های جدید و با ویژگی های خاص تولید می کند. در این پژوهش اثر آنزیم مذکور در سطوح 0.5, 1 و 1.5 درصد روی برخی ویژگی های استیک حاصل از خرده گوشت گوساله از جمله درصد رطوبت, میزان پروتئین و چربی, pH, رنگ و تردی (نیروی برشی) و ویژگی های حسی مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت. نتایج آزمون ها نشان داد که آنزیم ترانس گلوتامیناز به غیر از pH, بر روی تمامی صفات یاد شده اثر معنی دار داشته است. به طوری که میزان درصد رطوبت و نیز درصد چربی استیک تحت تاثیر آنزیم کاهش و میزان پروتئین استیک افزایش معنی داری نشان داد. به علاوه رنگ استیک هایی که با آنزیم تیمار شده بودند, به طور معنی داری روشن تر از تیمار شاهد بود. همچنین نتایج حاصل از آزمون سنجش تردی نیز نشان داد که آنزیم ترانس گلوتامیناز باعث کاهش تردی استیک نخواهد شد (p>0.05). بطور کلی, تمامی تیمارهای حاوی آنزیم نتایج مطلوب تری نسبت به تیمار شاهد داشتند و تیمار حاوی 1 درصد آنزیم به عنوان بهترین تیمار شناخته شد (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزمحمدی، مرجان، و بلندی، مرضیه. (1396). بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/72431/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزمحمدی مرجان، بلندی مرضیه. بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/72431/fa

    IEEE: کپی

    مرجان عزیزمحمدی، و مرضیه بلندی، “بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 37–45، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72431/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا