APA:
کپییدملت، مریم، جوینده، حسین، و حجتی، محمد. (1396). مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 313-326. SID. https://sid.ir/paper/72433/fa
Vancouver:
کپییدملت مریم، جوینده حسین، حجتی محمد. مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):313-326. Available from: https://sid.ir/paper/72433/fa
IEEE:
کپیمریم یدملت، حسین جوینده، و محمد حجتی، “مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 313–326، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72433/fa