APA:
کپیپیرسا، سجاد، قارونی، شیوا، پیرمحمدی، رسول، الماسی، هادی، و پورستار مرجانی، احمد. (1396). اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/72435/fa
Vancouver:
کپیپیرسا سجاد، قارونی شیوا، پیرمحمدی رسول، الماسی هادی، پورستار مرجانی احمد. اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/72435/fa
IEEE:
کپیسجاد پیرسا، شیوا قارونی، رسول پیرمحمدی، هادی الماسی، و احمد پورستار مرجانی، “اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 13–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72435/fa