APA:
کپیآریان فر، اکرم، و سردرودیان، مریم. (1396). بررسی خصوصیات هم افزائی و هم ستیزی عصاره چای سبز و هل. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/72436/fa
Vancouver:
کپیآریان فر اکرم، سردرودیان مریم. بررسی خصوصیات هم افزائی و هم ستیزی عصاره چای سبز و هل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/72436/fa
IEEE:
کپیاکرم آریان فر، و مریم سردرودیان، “بررسی خصوصیات هم افزائی و هم ستیزی عصاره چای سبز و هل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 25–36، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72436/fa