APA:
کپیحسن زاده، آسیه، رفتنی امیری، زینب، و امینی فر، مهرناز. (1396). بررسی تاثیر اینولین, کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 187-201. SID. https://sid.ir/paper/72439/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده آسیه، رفتنی امیری زینب، امینی فر مهرناز. بررسی تاثیر اینولین, کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):187-201. Available from: https://sid.ir/paper/72439/fa
IEEE:
کپیآسیه حسن زاده، زینب رفتنی امیری، و مهرناز امینی فر، “بررسی تاثیر اینولین, کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 187–201، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72439/fa