APA:
کپیصالح اقدم، پروا، و آصفی، نارملا. (1396). بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ کردن سطحی و عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 203-214. SID. https://sid.ir/paper/72440/fa
Vancouver:
کپیصالح اقدم پروا، آصفی نارملا. بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ کردن سطحی و عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):203-214. Available from: https://sid.ir/paper/72440/fa
IEEE:
کپیپروا صالح اقدم، و نارملا آصفی، “بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ کردن سطحی و عمیق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 203–214، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72440/fa