Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,328
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

993
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 65

چکیده

 هدف از این تحقیق, تولید پودر رب گوجه فرنگی با استفاده از خشک کن پاششی و تاثیر شرایط خشک کردن بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی پودر تولیدشده به منظور افزایش نگهداری, سهولت در بسته بندی و حمل و نقل است. در این تحقیق, تاثیر دمای هوای ورودی (180-120 درجه سانتی گراد) و غلظت مالتودکسترین به عنوان حامل (50- 25 درصد وزنی/وزنی) بر روی راندمان تولید, رطوبت, حلالیت, جذب رطوبت, پارامترهای رنگی L*, a*, chroma* و مقدار لیکوپن پودر رب گوجه فرنگی تولیدشده با خشک کن پاششی نیمه صنعتی بررسی شد. نتایج نشان داد که با افزایش دمای ورودی خشک کن راندمان, حلالیت و پارامتر رنگی chroma* پودر افزایش یافته, ولی در این شرایط مقدار رطوبت, پارامترهای رنگی L* و *a, جذب رطوبت و مقدار لیکوپن پودر کاهش نشان داد. افزایش غلظت مالتودکسترین باعث افزایش راندمان, حلالیت, پارامتر رنگی *L و مقدار لیکوپن پودر شده ولی مقدار رطوبت, جذب رطوبت, پارامترهای رنگی *a و chroma* کاهش می یابد. بهینه سازی توسط روش سطح پاسخ انجام شد و شرایط نقطه بهینه شامل دمای هوای ورودی 120 درجه سانتی گراد و غلظت مالتودکسترین 37.5 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دزیانی، عادل، جعفری، سیدمهدی، ضیایی فر، امان محمد، قربانی، محمد، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1396). بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 47-65. SID. https://sid.ir/paper/72441/fa

    Vancouver: کپی

    دزیانی عادل، جعفری سیدمهدی، ضیایی فر امان محمد، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):47-65. Available from: https://sid.ir/paper/72441/fa

    IEEE: کپی

    عادل دزیانی، سیدمهدی جعفری، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، و علیرضا صادقی ماهونک، “بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 47–65، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72441/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا