APA:
کپیدزیانی، عادل، جعفری، سیدمهدی، ضیایی فر، امان محمد، قربانی، محمد، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1396). بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 47-65. SID. https://sid.ir/paper/72441/fa
Vancouver:
کپیدزیانی عادل، جعفری سیدمهدی، ضیایی فر امان محمد، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):47-65. Available from: https://sid.ir/paper/72441/fa
IEEE:
کپیعادل دزیانی، سیدمهدی جعفری، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، و علیرضا صادقی ماهونک، “بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی رب گوجه فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 47–65، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72441/fa