APA:
کپینودهی، منصوره، فرمانی، جمشید، و باقری، رویا. (1396). مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/72448/fa
Vancouver:
کپینودهی منصوره، فرمانی جمشید، باقری رویا. مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/72448/fa
IEEE:
کپیمنصوره نودهی، جمشید فرمانی، و رویا باقری، “مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 67–78، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72448/fa