APA:
کپیاسماعیل زاده کناری، فاطمه، اسماعیل زاده کناری، رضا، و خادمی شورمستی، داریوش. (1396). اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 273-281. SID. https://sid.ir/paper/72450/fa
Vancouver:
کپیاسماعیل زاده کناری فاطمه، اسماعیل زاده کناری رضا، خادمی شورمستی داریوش. اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):273-281. Available from: https://sid.ir/paper/72450/fa
IEEE:
کپیفاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری، و داریوش خادمی شورمستی، “اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 273–281، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72450/fa