APA:
کپیجعفرنژادی ماسوله، امیر، عیوض زاده، اورنگ، و عزیزی، محمدحسین. (1396). بررسی تاثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه, بر ویژگی های حسی و شیمیایی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(72)، 133-153. SID. https://sid.ir/paper/72451/fa
Vancouver:
کپیجعفرنژادی ماسوله امیر، عیوض زاده اورنگ، عزیزی محمدحسین. بررسی تاثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه, بر ویژگی های حسی و شیمیایی کیک روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(72):133-153. Available from: https://sid.ir/paper/72451/fa
IEEE:
کپیامیر جعفرنژادی ماسوله، اورنگ عیوض زاده، و محمدحسین عزیزی، “بررسی تاثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه, بر ویژگی های حسی و شیمیایی کیک روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 72، pp. 133–153، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72451/fa