APA:
کپیدهقان تنها، لادن، و کریمی، مهدی. (1395). کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 101-110. SID. https://sid.ir/paper/72463/fa
Vancouver:
کپیدهقان تنها لادن، کریمی مهدی. کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):101-110. Available from: https://sid.ir/paper/72463/fa
IEEE:
کپیلادن دهقان تنها، و مهدی کریمی، “کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 101–110، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72463/fa