Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

942
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 52

چکیده

 در این مقاله روش ساده ای معرفی می گردد که با استفاده از دوربین دیجیتال, کامپیوتر و نرم افزار گرافیکی بتوان, رنگ سطح محصولات غذایی را اندازه گیری و تحلیل نمود. این روش دارای مزایای متعددی است. در این روش عکس نمونه ماده غذایی را برای تحلیل کیفی رنگ, می توان بر روی صفحه نمایش کامپیوتر نشان داد و یا از آن پرینت گرفت. همچنین اطلاعات کمی, از قبیل میانگین و توزیع رنگ (بر اساس ارزش های L, a, b) به آسانی تعیین خواهد شد. در این تحقیق تاثیر دما و زمان در فرآیند خشک کردن رطب واریته کبکاب بر تغییرات رنگ درخشک کن کابینی بررسی شد. رنگ رطب ها در پنج سطح دمایی 56, 66 , 76 , 86 و 96oC بعد از گذشت زمان های 0 , 40, 80, 120, 160, 200 و 240 دقیقه مورد بررسی قرار گرفت. مقایسه نتایج رنگ سنجی در مورد پارامتر های L, a و b نشان داد که با افزایش دما و زمان خشک شدن پارامترهای L, a و b به طور منظم کاهش می یابند. تغییرات رنگ در دمای 96oC بیشتر و شدید تر از 86oC و 76oC می باشد. دمای 76oC با توجه به نتایج بررسی رنگ در روش بکار رفته در مقایسه با دماهای بالاتر و نیز سرعت بیشتر خشک کردن در مقایسه با دماهای پایین تر, مناسب ترین دما برای کاهش رطوبت رطب تشخیص داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرحناکی، عسگر، عسکری، حامد، و مصباحی، غلامرضا. (1388). تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/72468/fa

    Vancouver: کپی

    فرحناکی عسگر، عسکری حامد، مصباحی غلامرضا. تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/72468/fa

    IEEE: کپی

    عسگر فرحناکی، حامد عسکری، و غلامرضا مصباحی، “تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 43–52، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا