APA:
کپیناصری، علیرضا، تسلیمی، اقدس، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، هراتیان، پریوش، و ابدی، علیرضا. (1388). بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/72473/fa
Vancouver:
کپیناصری علیرضا، تسلیمی اقدس، سیدین اردبیلی سیدمهدی، هراتیان پریوش، ابدی علیرضا. بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/72473/fa
IEEE:
کپیعلیرضا ناصری، اقدس تسلیمی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، پریوش هراتیان، و علیرضا ابدی، “بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 1–11، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72473/fa