APA:
کپیتوکلی، حمیدرضا، حسینی، هدایت، و خاکسار، رامین. (1388). ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 105-111. SID. https://sid.ir/paper/72474/fa
Vancouver:
کپیتوکلی حمیدرضا، حسینی هدایت، خاکسار رامین. ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):105-111. Available from: https://sid.ir/paper/72474/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا توکلی، هدایت حسینی، و رامین خاکسار، “ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 105–111، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72474/fa