APA:
کپیعرفانیان، آرزو، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی، محمدحسین. (1386). بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD). علوم و صنایع غذایی ایران، 4(3)، 15-20. SID. https://sid.ir/paper/72500/fa
Vancouver:
کپیعرفانیان آرزو، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(3):15-20. Available from: https://sid.ir/paper/72500/fa
IEEE:
کپیآرزو عرفانیان، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 15–20، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72500/fa