APA:
کپیروستاپور، امیدرضا، جوکار، اکبر، گازر، حمیدرضا، و جوکار، لادن. (1391). تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی - فیزیکی آب انار شفاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 77-91. SID. https://sid.ir/paper/72505/fa
Vancouver:
کپیروستاپور امیدرضا، جوکار اکبر، گازر حمیدرضا، جوکار لادن. تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی - فیزیکی آب انار شفاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):77-91. Available from: https://sid.ir/paper/72505/fa
IEEE:
کپیامیدرضا روستاپور، اکبر جوکار، حمیدرضا گازر، و لادن جوکار، “تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی - فیزیکی آب انار شفاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 77–91، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72505/fa