مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,036
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

856
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 تاثیر افزودن آرد کامل سویا و همچنین شرایط مختلف اکستروژن بر روی ویژگی های میکروبی اسپاگتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اگرچه تعداد پرگنه های میکروارگانیسم ها در برخی از تیمارها از حد مجاز بیشتر است, اما بین شمارش میکروبی و افزودن آرد سویا یا شرایط تولید رابطه ای پیدا نشد. بنابراین به نظر می رسد علت بالابودن آلودگی به دلیل استفاده از مواد اولیه با فلور میکروبی بالا, خشک کردن به روش سنتی, آلودگی بعد از فرآوری, رطوبت زیاد محصول نهایی و استفاده از مواد بسته بندی نامناسب است. با این حال مقدار رطوبت تیمارها در بین اجزاء فرمول, تاثیر تعیین کننده ای در تعداد میکروارگانیسم ها داشت. همچنین اثر متقابل بین درجه حرارت آب سیرکوله, سرعت چرخش مارپیچ اکسترودر و فرمولاسیون باعث افزایش شمارش میکروارگانیسم ها شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصحی، بهزاد. (1391). بررسی ویژگی های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/72511/fa

    Vancouver: کپی

    ناصحی بهزاد. بررسی ویژگی های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/72511/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد ناصحی، “بررسی ویژگی های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 47–56، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72511/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button