APA:
کپیسالمی، بهاره، همدمی، ناصر، و نصیرپور، علی. (1391). اثر دمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 57-65. SID. https://sid.ir/paper/72512/fa
Vancouver:
کپیسالمی بهاره، همدمی ناصر، نصیرپور علی. اثر دمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):57-65. Available from: https://sid.ir/paper/72512/fa
IEEE:
کپیبهاره سالمی، ناصر همدمی، و علی نصیرپور، “اثر دمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 57–65، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72512/fa