APA:
کپیرضایی تقی آبادی، مریم، مفتون آزاد، ندا، بدیعی، فوژان، و حسینی، سیدابراهیم. (1391). ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی, کدورت و نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 123-134. SID. https://sid.ir/paper/72513/fa
Vancouver:
کپیرضایی تقی آبادی مریم، مفتون آزاد ندا، بدیعی فوژان، حسینی سیدابراهیم. ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی, کدورت و نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):123-134. Available from: https://sid.ir/paper/72513/fa
IEEE:
کپیمریم رضایی تقی آبادی، ندا مفتون آزاد، فوژان بدیعی، و سیدابراهیم حسینی، “ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی, کدورت و نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 123–134، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72513/fa