APA:
کپیافشاری جویباری، حسن، فرحناکی، عسگر، مجذوبی، مهسا، مصباحی، غلامرضا، و نیاکوثری، مهرداد. (1391). بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72525/fa
Vancouver:
کپیافشاری جویباری حسن، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد. بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72525/fa
IEEE:
کپیحسن افشاری جویباری، عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، غلامرضا مصباحی، و مهرداد نیاکوثری، “بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 1–10، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72525/fa