Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,083
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

695
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 در این تحقیق نمونه های خرمای مضافتی با خشک کن کابینتی در سرعت جریان هوای 1 متر در ثانیه و در پنج سطح دمایی (50, 60, 70, 80 و 90oC) خشک شدند. در حین خشک کردن تغییرات مواد جامد محلول کل, میزان قهوه ای شدن, pH, اسیدیته و پارامترهای رنگ سنجی L, a وb  در نمونه ها اندازه گیری و مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج بدست آمده بیانگر آن بود که مواد جامد محلول کل, میزان قهوه ای شدن و اسیدیته در طول خشک کردن افزایش و pH کاهش می یابد. همچنین با بررسی روند کلی تغییرات در پارامترهای رنگ سنجی, در مورد L وb  کاهش و در مورد پارامتر a افزایش مشاهده شد. نتایج نشان داد که کاهش رطوبت خرمای مضافتی به روش خشک کردن مصنوعی (صنعتی) با جریان هوای گرم امکان پذیر است, همچنین به طور کلی افزایش دما هوای خشک کننده به ویژه در دماهای بیشتر از 70oC, تاثیر منفی بیشتری بر فاکتورهای مورد ارزیابی در رنگ نمونه ها نشان می دهد, لذا دمای 70oC بهترین گزینه برای خشک کردن خرمای مضافتی ارزیابی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشاری جویباری، حسن، فرحناکی، عسگر، مجذوبی، مهسا، مصباحی، غلامرضا، و نیاکوثری، مهرداد. (1391). بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72525/fa

    Vancouver: کپی

    افشاری جویباری حسن، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد. بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72525/fa

    IEEE: کپی

    حسن افشاری جویباری، عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، غلامرضا مصباحی، و مهرداد نیاکوثری، “بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 1–10، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72525/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا